Hirdetés

Verekedős játékban ekkora comebacket még nem láttál

|

Két profi ugrott egymásnak Injustice 2-ben a hétvégén, a végeredmény pedig egy olyan meccs, amit még sokáig emlegetni fogunk.

Hirdetés

HoneyBee és RedRaptor a Toryuken Injustice 2 versenyére edzettek, amikor az egyik körben HoneyBee látszólag köpni-nyelni nem tudott. Robin sorozatos csapásaitól már csak alig pár százaléknyi élete maradt, amikor is felébredt benne a Speedforce, és bugyutára verte ellenfelét.

Sokan úgy gondolják, hogy megjátszották az egészet, de HoneyBee később feltöltötte csatornájára teljes edzés felvételeit. Itt jól látszik, hogy szó sem volt viccelődésről, és komolyan vették a mérkőzéseket. Ettől függetlenül elképesztő, amit a Flash main játékos összehozott (leszámítva azt a mellélőtt Super Move-ot).

RedRaptor helyében lehet, hogy gyakorolnám még azokat a kombókat. Egy ilyen comeback éles versenyben a helyezésébe kerülhet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)