Hirdetés

Miután jól elverte, neki adta nyereménye egy részét

|

A hét elején lezajlott Injustice 2 versenyben két jó barát küzdött az első helyért. Kettejük közül az egyiknek nagyobb szüksége volt a pénzre, mint a másiknak.

Hirdetés

Dominique 'SonicFox' McLean volt a megérdemelt győztese az Injustice 2 Pro Series bajnokságnak, amiért 40 ezer dollárt vihetett volna haza, ha nem adta volna annak negyedét a második helyezettnek, Curtis 'Rewind' McCallnak.

Hirdetés

A dolog nem könyöradomány volt: Rewind édesapja jelenleg egy komoly műtétből lábadozik, aminek köszönhetően súlyos számlákra számíthat a család. Rewind 20 ezer dolláros nyereménye, és a SonicFoxtól kapott 10 ezer dolláros "ajándéka" is mind erre fog rámenni. Egyébként kettejük közötti egy baráti rivalizálás zajlik, hiszen régóta jól ismerik egymást, és az évek során segítettek egymásnak felkészülni a versenyekre.

"Ezt az egészet én nem a pénz miatt csinálom. Rewind egy jó barátom, az egyik edzőtársam, és boldog vagyok, hogy vele oszthatom meg a színpadot."

Rewind válasza hasonlóan szerény volt.

"SonicFox ellen veszíteni egyáltalán nem szégyen. Egy barátságos rivalizálás van köztünk. Ne aggódj, ettől még jól elkenem a száját az EVO-n."

Az e-sport ipar hajlamos egy kicsit túl komolyra venni a figurát, így jó látni, egy-egy ilyen barátságos viccelődést, rivalizálást, ugyanakkor emberséget, segítőkészséget a nagyobb versenyeken.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)