Hirdetés

Hamarosan indul az Intel Extreme Masters Katowice 2017

|

Idén már ötödik alkalommal ad otthont a lengyel város a nívós eseménynek, ahol a legnépszerűbb esportok legjobb játékosai küzdenek meg egymással.

Hirdetés

Az idei első IEM egy kis csavarral érkezik, ugyanis a rendezvény történetében először két hétvégén át fog tartani a móka, így a rajongók még tovább élvezhetik a remeknek ígérkező meccseket.

Először 2012-ben rendezték meg a versenyt a 11 500 fő befogadására képes Spodek Arénában, azóta már hagyománnyá vált, és minden évben ellátogatnak a profik Lengyelországba. Több esport-játék is képviselteti magát az eseményen, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző versenyeket.

League of Legends

Időpont: február 25-26.

Nyereményalap: 150 000 dollár

Csapatok: H2K-Gaming, M19, Unicorns of Love, Flash Wolves, Kongdoo Monsters, ROX Tigers, G2 Esports, Hong Kong Esports

A LoL csoportkörök már ezen a héten elkezdődtek, de a nyolc csapat közül csak a legjobb négy juthat tovább az egyenes kieséses szakaszba, ami már a Spodek Arénában zajlik majd.

StarCraft II

Időpont: március 3-5.

Nyereményalap: 250 000 dollár

A Blizzard RTS játékáról sem feledkeztek meg a szervezők, a selejtezők jövő héten kezdődnek, összesen 64 játékosból kerül ki a legjobb négy, akik majd a nagyérdemű előtt játszhatnak a színpadon.

Counter-Strike: Global Offensive

Időpont: március 3-5.

Nyereményalap: 250 000 dollár

Csapatok: Astralis, Fnatic, Heroic, Immortals, Natus Vincere, North, FaZe Clan, Cloud9, Ninjas in Pyjamas, OpTic Gaming, SK Gaming, Virtus.pro

Nem pihenhetnek a játékosok a Dreamhack Masters Las Vegas után sem, hisz máris itt a következő megmérettetés, de a tizenkét résztvevő közül csak a legjobb hat játszhat a Spodekben.

Intel Extreme Masters Expo

Időpont: március 3-5.

A Spodek Aréna közelében található International Conference Centerben kerül megrendezésre a fő eseménnyel párhuzamosan zajló IEM Expo. Itt a legnagyobb technológiai cégek és játékos márkák képviselői kaptak helyet, az ő standjaikat lehet böngészni, de ezen kívül játszhatnak, meccseket nézhetnek, menő esport cuccokat vásárolhatnak és értékes nyereményeket is szerezhetnek a látogatók.

Emellett itt rendezik meg az olyan versenyeket is, amelyek nem kaptak helyet az Arénában.

Heroes of the Storm: Nyolc csapat fog megküzdeni a 100 000 dolláros nyereményalapért a Western Clash tornán.

Crossfire: A Smilegate Entertainment FPS játékában is megmérkőznek majd a játékosok, de erről még nincsenek pontos adatok.

Polish Cybersport Cup: A legjobb lengyel CS:GO és LoL játékosok szállnak harcba az 50 000 zloty összértékű pénznyereményért.

Intel Challenge: Az ESL az Intellel és az AnyKey-jel közösen rendezi meg ismét a versenyt, ahol majd eldől, melyik profi női CS:GO csapat viheti haza a legnagyobb részt a 30 000 dolláros nyereményalapból.

A második hétvégén Gócza is kilátogat Katowice-be, így helyszíni beszámolóval is készülünk, addig is itt nézhetitek a meccsek közvetítéseit, bővebb infót az eseményről pedig erre találtok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)