Hirdetés

Itt a League of Legends 2020-as világbajnokságának himnusza és animációs videója

|

Még rövid anime stílusú magyarázó videókat is kaptunk idén, melyek elmagyarázzak a LoL világbajnokság lényegét.

Hirdetés

Ahogy minden évben, úgy idén is összerakott a Riot Games egy ütős dalt a League of Legends világbajnokságra. A szám vokáljáért ezúttal Jeremy McKinnon (A Day To Remember), MAX és Henry Lau feleltek, a szám címe pedig Take Over lett. A Riot szinte minden évben valamilyen új animációs stílust próbált ki, tavaly például félig élőszereplős, félig CGI megoldással rakták össze a himnusz videóját. Idén teljesen animébe váltottak, és szerintünk jól tették.

Hirdetés

Nézzétek meg magatok és döntsétek el!

A klip stílusában született még két további videó, melyek elmagyarázzák, hogy mi is az a Worlds, és mi is történik egy-egy League of Legends meccs alatt.

A Worlds 2020 szeptember 25-én indul. Ti kinek szurkoltok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)