Hirdetés

Itt a LoL világbajnokság első meglepetése: az amerikai titánokat nyomta le a japán csapat

|

A tegnapi meccsek kezdetéig még veretlenül menetelő Cloud9-t gyors ütemben elverte a Unicorns of Love és a DetonatioN FocusMe is.

Hirdetés

A héten elindult az idei League of Legends világbajnokságának selejtező szakasza, ahol a kisebb régiók képviselői és a nagyobb régiók harmadik helyezettjei harcolnak a csoportkörökbe való bejutásért.

A papírforma azt diktálja, hogy a nagy régiók maradékai általában bucira verik a kicsiket, és minden nehézség nélkül mennek tovább. Tegnap reggel még úgy tűnt hogy idén is ez lesz a helyzet, de néhány órával később minden előrejelzés felborult.

Hirdetés

A B csoport legerősebb csapatának a Cloud9 lett kikiáltva, és nem csak azért mert ők amerikai harmadik helyezettként egy nagy régiót képviselnek. A srácok veretlenül vágtattak végig a selejtező csapatain, és senki sem feltételezte, hogy bárki megállíthatná őket. Még a japán DetonatioN FocusMe-t is elverték, annak ellenére, hogy a DFM mindenki mást legyűrt a csoportban.

Aztán jött a Cloud9 és a Unicorns of Love találkozója: az LCL képviselői nem csak, hogy megszorongatták az amerikai srácokat, de el is verték őket. Mivel így mind a DFM, mind a C9 3:1-es eredményen állt, így harcolniuk kellett a csoportelsőségért.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A korábbi eredmények után közel hihetetlen volt az, amit láttunk: a japán srácok a harcokban mutatott csapatmunkájukkal leiskolázták a C9-et, így ők kerültek ki győztesen a döntetlent feloldó mérkőzésből. Ezzel a DetonatioN FocusMe lett az első japán csapat, ami bekerült a világbajnokság főeseményére.

A C9 most várhatja, hogy a harmadik helyezésért induló RED Canids vs. PEACE meccsből ki kerül ki győztesen, aztán majd el kell vernie a túlélőt a továbbjutáshoz. Nagyon meg lennénk lepve, ha az amerikai srácok kiesnének az említett páros valamelyikével szemben, de nem ez lenne az első eset, hogy egy meccs meglepő eredménnyel zárul.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)