Hirdetés

Jelentkezz most a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia edzéseire, és visszakapod a tagdíjat!

|

Összeállt az akadémia és a PlayIT Store, és ezzel nem csak azok járnak jól, akik részt vesznek az edzéseken.

Hirdetés

Az e-sport világának jót tett a kialakult helyzet, többen maradnak otthon, népszerűbbek a közvetítések, és a gyakorlásra is több idő jut. A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia egy rövid szünetet követően átállt online oktatásra, így az edzéseken tényleg bárki részt vehet, nemcsak azok, akik Budapesten vagy környékén élnek.

Az akadémia és a PlayIT Store együttműködésének köszönhetően mostantól a tagdíj minden egyes forintja visszavándorol a befizetőkhöz, méghozzá kupon formájában. A CS:GO, LoL, Valorant vagy Fortnite órák 1000 Ft/fő/alkalom áron látogathatók, de minden hónap végén összesítésre kerülnek a befizetések, és a teljes összeget megkaphatjátok a PlayIT Store üzleteiben beváltható kupon formájában.

Hirdetés

Emellett kuponok járnak a streamek során is. Hetente kétszer, csütörtökön és vasárnap Horti Gábor FIFA közvetítései során lehet hetente akár 10 ezer forint értékű PlayIT Store kupont nyerni, és hamarosan indulnak a CS:GO és Valorant közvetítések a Honvéd hivatalos e-sport csatornáján, ahol ugyanúgy nyeremények várnak titeket. Minden további részletet megtalálhattok ebben a Facebook posztban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)