Hirdetés

Jelentősen megváltozik és kibővül a Hearthstone

|

A Hearthstone Duels módja már ma játszható azoknak, akik előrendelik a következő kiegészítő csomagjait.

Hirdetés

Egy terjedelmes bejelentő streamet tartott a Hearthstone csapata, melynek keretében rengeteg újdonságot mutattak be. Az estét a Madness at the Darkmoon Faire kiegészítővel nyitották: a World of Warcraft ikonikus cirkusza a Hearthstone asztalokon kelhet új életre. A Darkmoon Faire-t megszállták az Old Godok, így csápos ismerőseink új erőkkel és új csatlósokkal térnek vissza.

Hirdetés

C'thun, N'Zoth, Yogg-Saron, és Y'Shaarj új lényeket, új varázslatokat, és egy kulcsszót hoznak magukkal. A Corrupt jelzővel ellátott kártyák nagy erőbónuszt vagy valamilyen spéci hatást kapnak, amennyiben kijátszunk egy az adott kártyánál drágább lapot. A 4/4-es Fleethoof Pearltusk például kap +4/+4-et ha a Corrupt hatása érvényesül.

Az új készlet néhány új lapját (és a megújult Old Godok hatalmát) John McIntyre és Dave Kosak, a Hearthstone csapatának vezetői mutatták be.

A kiegészítő után a csapat áttért egy komoly átalakítás bemutatására. A Hearthstone-nak régi hiányossága volt, hogy a profil- és jutalomrendszere elavult és statikus. A Darkmoon Faire megjelenésével mindez változik: egy teljesen új jutalomrendszer vár ránk, amihez nem kell majd rangsorolt meccseket pörgetni. Rengeteg aranyat, alternatív hősöket, alternatív Coinokat és kártyacsomagokat szedhetünk majd össze, pusztán játékkal és küldetések teljesítésével.

A fejlődésünket és rangunkat egy új profilrendszerben láthatjuk majd. Mindezt részletesen bemutatta John Yang, a Hearthstone vezető játékdizájnere.

A stream végére maradt még egy izgalmas bejelentés. Az Arena és Battlegrounds módokhoz egy harmadik szereplő is csatlakozik, Duels címmel. Ez az új permanens játékmód hasonló játékmenetet kínál majd, mint a Dungeon Run kalandok, csak ellenfeleink valódi játékosok lesznek.

Választunk egy hőst, összerakhatunk egy kezdőpaklit és mehetünk is egy kört valaki ellen. Akár nyerünk, akár veszítünk, új lapokkal és kincsekkel fejleszthetjük a paklinkat és mehetünk tovább a következő menetre. A Duels hasonlóan működik, mint az Arena: három életünk van, tehát három vereség után vége a dalnak.

Duelsből lesz Casual (ingyenes, jutalommentes) verzió és Heroic, ahol majd beugrót kell fizetnünk, de onnan nem távozunk üres kézzel.

Az átalakított profil- és jutalomrendszer november 12-én érkezik, míg a Madness at the Darkmoon Faire kiegészítő és a Duels játékmód november 17-én. Aki ma elővásárolja az új kiegészítő csomagjait, az már valamikor a mai nap folyamán el is kezdheti pörgetni a Duels Early Access verzióját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)