Hirdetés

Már Jennifer Lopez is az e-sportba fektet

|

Maga J.Lo is azok között a hírességek között van, akik összedobtak 15 millió dollárt az NRG Esportsnak.

Hirdetés

Az e-sport egyik legnagyobb szervezete, az NRG most kapott egy 15 milliós pénzmagot különböző befektetőktől. A csapatban olyan nevek vannak, mint Marshawn Lynch (aktív) és Michael Strahan (visszavonult) NFL tagok, visszavonult New York Yankees játékos Alex Rodriguez, és Jennifer Lopez énekesnő.

Hirdetés

Rodriguez egyébként már korábban is rakott pénzt az NRG-be, de a mostani befektetésével az igazgatótanácsban is helyet kapott.

A korábbi és jelenlegi befektetők között egyébként még a Twitter egyik vezetője, Anthony Noto is benne van az NBA legendával, Shaquille O'Neallal együtt.

Ez egy olyan lista, ami talán még a leghitetlenebbeket is meggyőzheti arról, hogy igenis jövedelmező üzletág az esport. Már csak azt reméljük (a befektetőkkel együtt), hogy az NRG eredményeket is fel tud majd mutatni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)