Hirdetés

Jövő héten indul az Overwatch League harmadik szezonjának rájátszása

|

A London Spitfire és a San Francisco Shock után hamarosan eldől, hogy ki lehet az OWL harmadik bajnoka.

Hirdetés

A COVID-19 miatt teljesen felborult az e-sport világ, de a Blizzard kitartott, és sikerrel lepörgették az Overwatch League harmadik szezonját. Jövő héten már a rájátszás következik, melynek végén kiderül, hogy melyik négy csapat vehet részt a nagy döntőn, de addig is még 16 város csapatának kell lemorzsolódnia a mezőnytől.

Hirdetés

A buli szeptember 3-án kezdődik egy Észak-amerikai, és egy ázsiai ággal. Mindkettőn van vesztes ág, így rengeteg meccset izgulhatunk majd végig a döntő mérkőzések előtt. Az Észak-amerikai és ázsiai ágak első két helyezést elérő csapata nézhet szembe a döntőben, de ez nem lesz nagyon egyszerű.

Az amerikai srácoknak el kell majd utazniuk Ázsiába, ami a jelenlegi körülmények között komoly nehézségeket jelent, illetve ott is biztosítania kell majd a Blizzardnak, hogy az egészségügyi előírásoknak megfelelően nyomhassák le a meccseket. Emiatt el fog telni pár hét a rájátszás vége és a döntő versenysorozat kezdete között.

A meccseket az Overwatch League hivatalos YouTube csatornáján követhetitek majd élőben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)