Hirdetés

Jövőre indul a Riot Games hivatalos Valorant versenysorozata

|

Rengeteg játékos és rajongó várta, hogy hogyan fogja felépíteni saját e-sport ligáját a Riot. Megjött a válasz.

Hirdetés

A Valorant sikerrel csábított magához rengeteg FPS-játékost, akik már alig várják a komolyabb megmérettetéseket. A Riot Games készülődött a háttérben, és a csapat készen áll arra, hogy lökést adjon a játék e-sportos jelenlétének. A Valorant Championship Tour névre keresztelt széria egy piramisszerű rendszerben fog működni, és 2021-ben indul.

Hirdetés

A piramis legalsó szintjén a Valorant Challengers versenysorozat lesz, amiből három felvonást rendeznek. Ide nyílt, online selejtezőkön keresztül lehet bejutni, amiket regionális ütközetek követnek. A legjobbakat várja a piramis következő foka, a Valorant Masters, ami szintén 3 alkalomból áll, de a Challengersszel ellentétben ezek már nemzetközi versenyek lesznek. A legjobb Masters csapatok aztán feljutnak a piramis csúcsára, ahol a Valorant Champions sorozatban küzdhetnek meg egymással.

Már egy táblázat is van az egyes események várható időpontjairól. Fontos megjegyezni, hogy a világ jelenlegi állása mellett még bármi eltolódhat, de jelenleg ez a terv:

A Valorant Challengers lefolytatásához a Riot külsős partnerekkel fog együtt dolgozni, hogy a regionális meccsek probléma nélkül lepöröghessenek.

A Red Bull és a Secretlab már beálltak a Valorant Championship Tour mögé, mivel ők korábban a League of Legends profiligát is támogatták. Nem rossz kezdőlöket ez egy még csak éppen bejelentett versenysorozatnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)