Hirdetés

Márciusban az alapszakasszal folytatódik a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második szezonja

|

A selejtezőket követően megkezdődik az igazi versengés a 15 milliós nyereményalap egy szeletéért.

Hirdetés

Már korábban kezdetét vette a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második szezonja, amelyen összesen hét játékban mérhetik össze tudásukat hazánk legügyesebb játékosai. Három versenyszámban már februárban megindult a versengés, de a java még csak most következik.

Hirdetés

Az országos selejtezők után jövő hónapban, azaz márciusban kezdetét veszi a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság idei alapszakasza. Bíró Balázs, a HUNESZ elnöke azt nyilatkozta, hogy az osztályozó kupák során League of Legendsben 104, Counter-Strike: Global Offensive-ben 147, Rainbow Six: Siege-ben pedig 76 csapatnevezést regisztráltak, mindez pedig 1635 egyéni nevezést tesz ki. Ezek az adatok jól mutatják, hogy mekkora az érdeklődés a bajnokság iránt.

Egyébként a rájátszás, illetve a döntők április és június között zajlanak majd, szóval az elkövetkezendő hónapokban kiderül majd, mely csapatok vihetik haza a 15 millió forintos nyereményalap egy-egy darabkáját.

Ti figyelemmel követitek majd a második szezon eseményeit?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)