Hirdetés

Két játékban is ugyanazt a csapatot indítja a Lenovo Legion Honvéd

|

Ugyanazzal a felállással vesz részt hazai és nemzetközi CS:GO és Valorant versenyeken a Lenovo Legion Honvéd csapata.

Hirdetés

Bár a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémiának is keresztbe tett a koronavírus, némi átszervezést követően június óta online zajlanak az edzések, így a játékosok, csapatok továbbra sem esnek ki a gyakorlatból. Szerencsére az e-sportnak még fellendülést is hozott a jelenlegi helyzet, így a profik folyamatosan újabb és újabb lehetőségeket kapnak arra, hogy hazai és nemzetközi színtéren bizonyítsanak.

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a napokban megalapította az első hatfős hibrid csapatot, mely egyszerre indul Counter-Strike: Global Offensive-ben és Valorantban. A két játék hasonlóságai miatt adott volt, hogy a nemzetközi gyakorlattal ellentétben ne külön felállással készüljenek a versenyekre.

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd csapatát Sebestyén "Sebi" András, Szőke "Camper" Tamás, Czuprák "C7upiX" Bálint, Holecz "arbie" Kornél, Jurus "Kamion" Zsolt és Gede "balage" Balázs alkotja, akik közül többen a BudapestFive csapat tagjai voltak korábban, illetve feltűntek a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságon is.

"Évek óta elkötelezettek vagyunk a hazai gamer közösség, valamint e-sport támogatásában. Két évvel ezelőtt nagy örömmel jelentettük be, hogy a Lenovo Magyarország névadó szponzora lett a Budapesti Honvéd Sportegyesület e-sport szakosztályának, azaz a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémiának. A Lenovo Legion Honvéd csapat megalakulása pedig egy újabb fontos mérföldköve annak a sikeres együttműködésnek, amelynek köszönhetően most tehetséges magyar gamerek csapatban, nemzetközi szinteken is komoly eredményeket érhetnek el az e-sport világában."

- mondta el Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az új csapat hamar akcióba lép, és a közeljövőben számos versenyen fog indulni. Eredményeiket az Akadémia hivatalos Facebook oldala mellett a Budapesti Honvéd Sportegyesület e-sport szakágának hamarosan induló Twitter és Instagram oldalán is figyelemmel követhetjük.  

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)