Hirdetés

Két ütős skinnel készül a Blizzard az Overwatch All-Star versenyére

|

Közeleg az Overwatch League harmadik szezonjának nagydöntője, amit a profik egy laza, All-Star hétvégével fognak levezetni. A buli örömére egy látványos D.Va és Reinhardt skin is készül.

Hirdetés

Ahogy az előző években, úgy idén is lesz All-Stars hétvégéje az Overwatch League-nek, és ahogy az előző években úgy idén is lesznek direkt ezért készült karakterkinézetek. Az All-Stars skinek csak limitált ideig érhetőek el, és csak OWL pontokért lehet megvásárolni őket, amiket vagy pénzért tudunk szerezni vagy OWL meccsek nézésével.

Hirdetés

Idén D.Va és Reinhardt kapták meg az All-Stars kezelést, és mindkét skin elképesztően jól sikerült. Nem csodálnánk, ha ezekért kinyitnátok a pénztárcáitokat.

Az új All-Stars skinek szeptember 29. és október 12. között lesznek elérhetőek. Ha valamelyik megtetszik, szerezzétek be azt, különben jó eséllyel soha többé nem lesz rá alkalmatok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)