Hirdetés

Kiderült, hogy csalt egy Fortnite-bajnok, elvették a nyereményét

|

A Fortnite Championship Series ázsiai bajnoka tisztességtelen eszközökkel kaparintotta meg az első helyet.

Hirdetés

Sekosama lett az FNCS ázsiai bajnoka. Órákkal azután, hogy megvolt az eredményhirdetés, az Epic Games már meg is vonta tőle a 15 000 dollárnyi nyereményét és két hétre eltiltotta őt mindenféle versengéstől. Mint kiderült, Sekosama összeállt egy másik játékossal, ami önmagában is tilos, de az egészet tetézi, hogy ez a játékos nagyon komoly segítséget biztosított a versenyzőnek.

Hirdetés

A jelentés szerint Sekosama cimborája felszedett gyógyítócsomagokat, amiket aztán egy titkos helyre vitt és ott dobott le, valamint öléseket adott át Sekosamának, extra pontokat és cuccokat garantálva ezzel neki. Tekintettel a helyzetre, az Epic kérdés nélkül elvette a bajnoki címet és átadta Qjacnak, az eredetileg második helyezést kapott játékosnak.

A két hét egyébként még soványnak is tűnik a kihágás szintjét nézve, de a 15 000 dollár hiányát azért biztosan megérzi srác, pláne, ha annak felét a haverjának ígérte.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)