Hirdetés

Kikerül a játékból a Valorant egyik legrégebbi pályája, egy új helyszín váltja fel

|

A Riot Games megmutatta, hogy mire számíthatunk az Episode 5 Act 1-es frissítésüktől, és első ránézésre a Valorant rajongóknak nem lesz okuk panaszra.

Hirdetés

Tegnap este (pont az Overwatch 2 bemutatóval egyidőben egyébként) a Riot Games lerántotta a leplet a következő Valorant frissítésről. Láthattunk egy trailert az új, portugál pályáról, és a fejlesztők egy kicsit részletezték, milyen újdonságokra számíthatunk majd.

Az egyik legnagyobb hír, hogy a Riot ki fogja venni a SPLIT című pályát, ami a Valorant három eredeti helyszínének egyike. A közösséget megosztotta a hír, tekintettel arra, hogy sokan imádják a Spliten játszott kompetitív meccseket.

Hirdetés

A Riot Games a profi csapatokkal konzultálva meghozta azt a döntést, hogy egyszerre csak 7 pályát fog bent tartani a meccskeresőben, így az egyiknek mennie kellett. A Splitre esett választás, de jó esély van rá, hogy később visszatérhet a csatatér.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A SPLIT helyére viszont érkezik a PEARL, ami az Omega Föld Portugáliájában létezik, és magán is hordozza az ország jellegzetességeit.

Az új pálya mellett érkezik persze egy új Battle Pass is, és egy új fegyverskin-típus, a Prelude to Chaos. Az új fegyvertematika a Warhammer 40,000 univerzum dizájnját idézi, amit a csomaghoz tartozó közelharci penge, a kétkezes pallos is megerősít.

Jönnek még kisebb-nagyobb változtatások, de a lényeg, hogy a következő szezon június 22-én startol. Ti visszatértek a Valoranthoz?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)