Hirdetés

Kína ad otthont idén a League of Legends-világbajnokságnak

|

A Riot Games egyetlen városban fogja lebonyolítani az összes meccset.

Hirdetés

A koronavírus-járvány nemcsak a hagyományos sportoknak, hanem még a különböző e-sport szcénáknak is alaposan keresztbe tett, de szerencsére online sikerült megrendezni több mérkőzést is. A nem éppen ideális helyzet ellenére a League of Legends nagyszabású eseményét is megtartják, de úgy tűnik, elég óvatosak lesznek a szervezők.

Hirdetés

A Riot Games hivatalosan is bejelentette, hogy a Worlds 2020 szeptember 25. és október 31. között kerül megrendezésre Sanghajban. Tekintettel arra, hogy egyetlen városban lesz lebonyolítva az egész buli, a fejlesztők elvileg sokkal szorosabb kontroll alatt tudják majd tartani a környezetet, és a különböző egészségügyi és egyéb szervezetek útmutatásait szem előtt tartva kiemelten foglalkoznak a játékosok, a rajongók, valamint a Worlds 2020-on dolgozók biztonságával. Az viszont nem derült ki, hogy pontosan milyen intézkedésekkel tervezik megóvni a résztvevőket.

A Worlds 2020 döntőinek a Pudong Soccer Stadium ad majd otthont, jelen állás szerint pedig a bajnokság korai szakaszait nem követhetik a helyszínen a rajongók. Viszont a döntők során talán már közönség is lehet az arénában, de erről csak valamikor később ad majd bővebb tájékoztatást a Riot.

Szerintetek jó ötlet Kínában megrendezni a tornát?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)