Hirdetés

Kinyírja battle royale játékát a Ubisoft

|

Nagyon nem jött be a közönségnek a Hyper Scape, csoda, hogy egyáltalán eddig életben tartották.

Hirdetés

Ha jönne most egy új battle royale játék, ami tényleg képes friss élményt adni, sikeres lehetne: elvégre a jóval a PUBG és a Fortnite után megjelent Apex Legends és a Call of Duty: Warzone is befutott, a műfaj még mindig érdekli a játékosokat. A Hyper Scape viszont halálra volt ítélve.

A Ubisoft 2020-ban adta ki a pörgős, közelharcra fókuszáló, vertikalitással fűszerezett online játékát, amit az is különlegessé tett, hogy a streamerek nézői manipulálhatták a meccseket.

Hirdetés

A béta alatt rengetegen érdeklődtek iránta a Twitchen, de amikor 2020 augusztusában megjelent, valahogy csak nem gyűltek a játékosok. A kiadó 2020 októberében bejelentette, hogy sem a közönség, sem a cég elvárásainak nem tudott megfelelni a Hyper Scape, így jelentősen átdolgozzák a játékmenetet és a különböző rendszereket.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Végül mostanra arra jutottak, hogy nem éri meg, úgyhogy április 28-án végleg lekapcsolják a szervereket. A közleményben megköszönték a játékosoknak a támogatást, és elmondták, örökre hálásak lesznek ezért. A most tanultakat későbbi projekteknél fogják felhasználni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)