Hirdetés

Kis híján magyar győzelemmel zárult a Quake világbajnokság

|

A Myztro Gaminget képviselő Raisy a döntőben nem tudta lenyomni a Team Liquid színeiben játszó Raphát.

Hirdetés

Évek óta a profi Quake-színtér állandó szereplője a 25 éves Birgány Adrián, avagy Raisy, aki 2017-ben megnyerte a DreamHack Quake Champions versenyét, és azóta is szép eredményeket ér el. Raphával már nem először hozza össze az élet, és míg 2018-ban, az Italian Esports Openen 4-1-re győzött vele szemben, most, a QuakeCon alkalmából megtartott Quake Pro League döntőjében nem jött össze a bravúr.

Hirdetés

A tegnap éjszaka lezajlott összecsapáson annak ellenére, hogy szinte veretlenül (egyik meccsét 2-1-re elbukta, így az alsó ágra került, de később bosszút állt) menetelt a döntőig, Raisy végül 4:0-ra kikapott a címvédő Raphától.

A verseny 150 ezres összdíjazással futott, de nem tudni, mennyit kaptak ebből az egyes helyezettek. Mindenesetre mi innen is gratulálunk, szép teljesítmény! 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)