Hirdetés

Komoly változásokat hoz a Call of Duty: Warzone 2.0, és az első rész is érintett

|

Néhány nap múlva elstartol a Warzone 2.0, és az eredeti játék sem lesz már olyan, mint régen.

Hirdetés

Az Activision kirakott egy méretes tájékoztatót a Call of Duty: Modern Warfare 2 jövő héten induló első szezonja kapcsán, amivel együtt végre a Warzone 2.0 is be fog futni. Mind a battle royale-élmény, mind a fejlődési rendszer hatalmasat változik az előző évekhez képest.

Ami a battle passt illeti az Activision a Fortnite kottájából játszik: egy lineáris bérlet helyett egy térképet kapunk, aminek 20 szektorát Battle Tokenekkel nyithatjuk meg. Ezekkel a tokenekkel vehetjük majd ki az egyes jutalmakat is a szektorokból.

A Season 1 két új fegyvert hoz megjelenésekor (Victus XMR Sniper Rifle és a BAS-P SMG), melyeket később két másik (Chimera Assault Rifle és M13B Assault Rifle) követ majd. Az utóbbi párosról egyelőre nem tudni, hogy csak egy szezonközépi frissítéssel jönnek-e, vagy valamilyen mikrotranzakciók, esetleg kihívások is kötődnek-e hozzájuk. Azt biztosan tudjuk, hogy 6 új operátort mindenképp kapni fogunk: Zeus, Klaus és Gaz mellett három focista, Neymar Jr., Paul Pogba és Leo Messi is vendégszerepel majd a Call of Dutyban.

Hirdetés

A Warzone 2.0 kapcsán megtudtuk, hogy a DMZ módban a játékosok teljesíthetnek frakciókhoz kötődő küldetéseket és mellékes missziókat, miközben próbálnak túlélni és igyekeznek legyűrni a gépi harcosokat, bevenni bázisaikat. A battle royale-ban loadoutjainkat is úgy szerezhetjük majd meg, hogy kitakarítjuk az MI irányította Strongholdokat vagy Black Site-okat, de lehetőségünk lesz a lehulló csomagok felnyitásával és a shopokban vásárolva is hozzájutni előre összeállított felszerelésünkhöz.

A legizgalmasabb újdonság egyébként a Gulag új mechanikája. A Warzone 2.0-ban is lesz alkalmunk 1v1 párbajokban bizonyítani a rátermettségünket, de ezúttal alkalmunk lesz össze is dolgozni a börtönőrrel: ha megjelenik a boss, és a rabok összefognak, akkor a Jailer leküzdésével mindenki kiszabadulhat.

Ezzel együtt az első Warzone november 16-án rövid időre leáll, amíg a Raven Software arra fókuszál, hogy a Warzone 2.0-ban felmerülő kezdeti problémákat orvosolja, majd november 28-án újraéled, immár Rebirth Island és Fortune's Keep nélkül, Warzone Caldera néven. Teljesen különálló játék lesz, ami az előző Modern Warfare-rel, a Cold Warral és a Vanguarddal marad összeköttetésben, de a Modern Warfare 2-vel és a Warzone 2.0-val nem kapcsolják össze.

A hivatalos blogposzt rengeteg részletre tér még ki, így ha abszolút mindenre kíváncsiak vagytok, akkor itt megtaláljátok a többi apróságot, köztük például annak bejelentésével, hogy a Shoot House újragondolt változata most, a Shipment pedig a szezon közepén érkezik.. A Warzone 2.0 és a Modern Warfare 2 Season 1 november 16-án startol, az előtöltés november 14-én este indul.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)