Hirdetés

Különleges tartalommal tiszteleg a Valve a koronavírusban elhunyt Dota 2 kommentátor előtt

|

Aldrin Paulo "Dunoo" Pangan múlt pénteken vesztette életét a betegség szövődményei miatt.

Hirdetés

Augusztus 27-én robbant a hír, hogy a Fülöp-szigeteki Dota 2 kommentátor, Aldrin Paulo "Dunoo" Pangan mindössze 27 évesen elhunyt, halálát koronavírusos megbetegedés okozta.

Az anyanyelvén (tagalog) kommentáló Pangan elsősorban honfitársai körében volt ismert, s nem csak mémeket inspirált, de az egyik legendás szállóigéjét (lakad matatag, magyarul kb. biztos séta) még Gabe Newell is megismételte a The International 2018 világbajnokságon.

Hirdetés

A kommentátor népszerűsége abban az évben szökött az egekbe egy közvetítés miatt, amely a Team Secret és Fnatic összecsapásáról tudósított az ESL One Katowice Majoron. Pangan és társa, Marlon "Lon" Marcelo heves beleélése sokakat magával ragadott, a páros a legnagyobb futballkommentátorokat megszégyenítve adta át az összecsapás izgalmát:

A Valve pedig most a rajongók kérésére úgy döntött, hogy a játékon belül tiszteleg az elhunyt kommentátor előtt: szezonális (premium tier) guild jutalomként megszerezhető a chat kerékre Pangan három legismertebb aranyköpése a közvetítésből (Easiest money of my life!", "Lakad Matataaaag! Normalin Normalin.", "The next level play!").

A hangok egyébként a The International 2018 Battle Pass keretében korábban már elérhetők voltak, ám később eltávolították őket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)