Hirdetés

Profi játékosok tanítják majd az amatőröket egy különleges edzőtáborban

|

Már a rajongók is mehetnek bootcampelni a profikkal a Sandbox Esport programjának jóvoltából. Az edzők szerepében a CLG sztárjai.

Hirdetés

Ki ne szeretné megtanulni a tökéletes Thresh hookok titkát a nagymestertől, Aphromootól? Erre is lesz lehetőség a Sandbox amatőr játékosoknak tartott League of Legends táborában.

A jelentkezőknek lehetősége lesz három napig együtt edzeni a Counter Logic Gaming csapatával, Eugene "Pobelter" Parkkal az Immortalsból, és Choi "Locodoco" Yoon-subbal, aki korábban a TSM és a Team Liquid edzőjeként dolgozott. A játékosok három napon át fognak gyakorolni komoly beosztásban, részt vesznek majd VOD elemzésekben, szem-kéz koordinációs gyakorlatokban, fizikai edzéseken, és még egy sportpszichológussal is lesznek óráik.

A program felépítése hasonló lesz ahhoz, amin a CLG végigment a nyári szezont megelőzően. Nekik úgy tűnik, hogy bejött, lévén jelenleg a tabella tetejéért küzdenek az amerikai LCS-ben.

Az edzőtáborba maximum 30-an jelentkezhetnek, és a belépő ára 3000 dollár. Aki most nem fér bele a programba, az ne csüggedjen: többször is lesz még ilyen. A Sandbox csapata CS:GO-ra is tervez, amennyiben az első pár alkalom sikeresen végződik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)