Hirdetés

Elrajtolt a hivatalos Le Mans e-sport bajnokság

|

A Forza Motorsport 7-et használó hivatalos e-sport verseny 100 ezer dolláros nyereményalappal kecsegtet.

Hirdetés

A világ egyik legrégebbi és legpatinásabb versenyét, a Le Mans-i 24 órás autóversenyt jövőre már e-sport formájában is megrendezik.

Hirdetés

Az szervező ACO (Automobile Club de l'Ouest) hivatalosan is bejelentette a bajnokságot, és az első kvalifikációs verseny már elindult Silverstone-ban. A hat selejtezőt követően pedig 2019. június 14-15-én kerül megrendezésre az úgynevezett Super Final, ahol a legjobb e-sport versenyzők mérhetik össze tudásukat. A bejelentéshez érkezett egy videó is, nézzétek meg alább:

A versenybe csapattulajdonosként beszáll Fernando Alonso is, aki rengeteg lehetőséget lát az e-sportban, és kimondottan a Le Mans e-sport bajnokságban is.

A teljes bajnokságot a hivatalos honlapon tudjátok követni, és ugyanitt regisztrálni is tudtok az első kvalifikációs körre, amely egészen augusztus 31-ig tart.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)