Hirdetés

A tavalyinál sokkal gyengébb nézettséget produkált a 2019-es League of Legends All-Star

|

Nem tudni, miért, de úgy tűnik, hogy a Las Vegas-i rendezvény nem igazán hozta lázba a rajongókat.

Hirdetés

Nemrég ért véget a 2019-es League of Legends All-Star esemény, amelynek idén Las Vegas adott otthont, de természetesen élőben is lehetett követni a történéseket az interneten. Számos profi és a játékhoz köthető személyiség tette tiszteletét a bulin, de még így sem sikerült megközelíteni a korábbi All-Starok nézettségi eredményeit.

Hirdetés

Az Esports Charts adatai szerint összesen 4,126,052 órát nézték az All-Star Las Vegas 2019-et, ami ugyan önmagában soknak tűnhet, de valójában több mint 2 millióval elmarad a tavalyi 6,490,876-os számtól. Sajnos a többi adat sem túl rózsás, ugyanis a legmagasabb nézőszám tavaly 565,909 volt, idén viszont már "csak" 293,351. Az átlagos nézőszám is komoly csökkenést mutat, mert amíg 2018-ban 324,544 volt ez az adat, addig most mindössze 192,657.

Persze alapvetően a mostani számok sem rosszak, de a Riotnak mindenképp érdemes volna megvizsgálnia, miért is történhetett ez a komoly zuhanás. Egyébként nagy valószínűséggel nem a meghívott vendégek listája áll a dolog mögött, mivel számos közkedvelt figura vett részt az eseményen, viszont a Redditen fellelhető panaszok jó kiindulópontok lehetnek a probléma megoldásában.

Nektek hogy tetszett az idei All-Star?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)