Hirdetés

League of Legends - Kha'Zix skinekkel ünnepeljük a világbajnokságot

|

Természetesen idén is érkezik bajnoki kinézet, de az igazi érdekességet az ahhoz tartozó 48 chroma lehetőség jelenti.

Hirdetés

Ahogy minden League of Legends World Championship, úgy a 2018-as buli is megkapja a saját kinézetét. Idén Kha'Zix lett a soros, aki egy gyönyörű fémes, kékes, és aranyos színvilág mellett 48 másik opciót is kap.

Hirdetés

Az idei bajnokság skinjéhez ugyanis minden egyes résztvevő csapathoz kötődően tartozik egy-egy chroma variáció. A jelenlegi PBE buildben még nem érhető el az összes (már csak azért sem, mert még nincs meg mind a 48 résztvevő csapat), de a Fnatic és a 100T Championship Kha'Zix chromák például így néznek ki:

Minden variáció megváltoztatja a bajnoki kinézet színösszetételét és a visszateleportáláskor mutatott zászlókat is.

A skinből befolyó bevételek egy részét várhatóan a Riot idén is a 2018-as világbajnokság nyereményalapjához fogja hozzácsapni. A Championship Kha'Zix jelenleg tesztelhető a PBE szerveren, és 2-3 héten belül az éles verzióban is beszerezhető lesz 1350 RP-ért.

Ti megveszitek majd?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)