Hirdetés

Megnehezíti a csalók dolgát a League of Legends

|

Kernel-alapú csalásvédelem váltja a régi megoldást, így biztonságosabbá válik a Riot játéka.

Hirdetés

Kevés idegesítőbb jelenség létezik a kompetitív multis címeket elözönlő csalóknál, akik élvezetüket lelik mások játékélményének tönkretételében. Ez ellen mindegyik érintett fejlesztőcsapat és kiadó próbál tenni valamit, de sokszor előfordul, hogy az általuk alkalmazott anti-cheat rendszerek nehezebben férnek hozzá a játékosok gépeihez, mint maguk a csalók, ezáltal sokszor még csak nem is érzékelik a tevékenységüket. A Riot is ebben a cipőben járt egészen mostanáig.

Hirdetés

Phil Koskinas, a probléma megszüntetésén dolgozó mérnök blogbejegyzés formájában hozta nyilvánosságra, hogy mostantól más szelek fújnak, az új kernel-alapú rendszernek hála eredményesebben tudják óvni a felhasználók játékélményét az aimbotot és további meg nem engedett eszközöket bevető csalókkal szemben. Természetesen nemcsak a League of Legends részesül majd efféle védelemben, a Riot Games fejlesztés alatt álló projektjeinek mindegyikére kiterjesztik.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)