Hirdetés

A Dota 2 és a League of Legends profijai vitatkoznak arról, melyik a nehezebb játék

|

A gaming világ legnagyobb háborúja két profi játékosnak köszönhetően újra beindult.

Hirdetés

A The International kétszeres bajnoka, Johan "N0tail" Sundstein beleállt egy vitába, amit Yiliang "Doublelift" Peng indított egy interjúban. Doublelift szerint mivel a Dota 2-ben a hősök lomhábban mozognak, a lövedékek nem szabadon célozhatóak, nincs sok ugrási és teleportálási képességük, és a legtöbb varázslatuk oda megy, ahol az egér áll, a Valve játékában az általános játéktudás fontosabb, mint az ügyesség.

Hirdetés

N0tail igyekezett cáfolni a dolgot, mondván ő beugrott LoL-ra, és azonnal agyonvert mindenkit.

"Szóval ha egy profi meccsben 4-5 ölés jut 30 percre, akkor mi is a cél? A lényeg, hogy legyen egy jó hosszú ösvényes szakasz, ahol mindenki csak last hitre hajt és piszkálgatja az ellenfelet?"

Annyiban nem téved N0tail, hogy egy LoL meccs korai szakasza általában lassabban és kimértebben zajlik, mint Dota 2-ben (mondjuk Kínában még ez se igaz, de az más szint) .

Mielőtt beindulna a nagy social média balhé, Ceb és N0tail felajánlották, hogy leülnek LoL profikkal beszélgetni a két játék erősségeiről és gyengéiről. Reméljük, összejön a terv, mert ezt a műsort látni akarjuk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)