Hirdetés

League of Legends - 80 millióan voltak kíváncsiak a legnézettebb idei meccsre

|

Érdekes statisztikákat osztott meg a League of Legends e-sport évadáról a Riot Games, akik idén sem szenvedtek nézőhiányban.

Hirdetés

Az év végére egy kis statisztikai visszatekintéssel készült a Riot Games a League of Legends 2017-es teljesítményére, illetve ha szeretnénk, a játékban a saját idei statisztikáinkat is elég alaposan átböngészhetjük. A játék egészét tekintve a kompetitív LoL legérdekesebb számait gyűjtötték össze, ahol ismét akad néhány lenyűgöző adat.

Hirdetés

Megtudtuk például, hogy a League of Legends e-sport idén 13 ligát, 109 csapatot és több mint 540 profi játékost vonultatott fel, akik összesen 31 pentakillt hoztak össze a szezonban. A legrövidebb profi meccs alig 17, a leghosszabb pedig 80 percig tartott, igaz ez utóbbi az All-Star gála döntője volt. A szezon tetőpontját jelentő világbajnokságról kiderült a sok más érdekes adatot felvonultató oldalon, hogy csak a rajongók 2,6 millió dollárral járultak a nyereményalapjához, az esemény alatt pedig összesen 1,2 milliárd órányi nézettséget szerzett a torna. A döntőre 57,6 millió egyedi néző volt kíváncsi, de a hazai földön játszó kínai RNG az SKT ellen vívott elődöntőjét több mint 80 millióan nézték meg.

Nektek hogy tetszett az idei kompetitív szezon?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)