Hirdetés

League of Legends - Spanyolországba megy az európai LCS döntője

|

A League of Legends rajongók egy ismerős arénában szurkolhatnak majd kedvenceiknek.

Hirdetés

Szeptemberben visszamegyünk Spanyolországba, az európai LCS nyári döntőjére. A rájátszás idén a Palacio Vistalegrében lesz, pont ott, ahol a 2015-ös szezon tavaszi döntője is lezajlott. Akkor a Fnatic legyőzte a Unicorns of Love csapatát egy 5 játszmás meccsben.

Hirdetés

Hogy idén kik fognak megmérkőzni a Palacióban, azt majd szeptember 8-án fogjuk megtudni, addig még vár ránk néhány hétnyi küzdelem az EULCS alapszakaszában.

Érdemes megjegyezni, hogy a nyári szakasz, és különösen a nyári rájátszás már az idei világbajnokság helyeiért megy majd. Lassan, de biztosan közeleg az idei cirkusz, amikor is visszatérünk a liga történetének legjobb helyszínére, Dél-Koreába. Ti kinek szurkoltok?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)