Hirdetés

League of Legends - közel 600 000 nézője volt a hétvégi LCS döntőnek

|

A Team Liquid és a TSM találkozóján Amerika legjobbjai csaptak össze, a harcot pedig a világ minden részéről több százezren követték.

Hirdetés

A hétvégén lepörgött az amerikai profi liga tavaszi döntője, ahol a Team Liquid és a Team SoloMid küzdöttek a kupáért. A nézettség meglepően magas volt, és majdnem sikerült megdöntenie az LCS nézői csúcsát. Egyedül a 2017-es Cloud9 vs TSM döntőt nem sikerült leköröznie.

Hirdetés

Ettől függetlenül a majdnem 600 000-es nézőszám még így is derék. Nem csoda az érdeklődés, hiszen azon túl, hogy a régió két legjobb csapata játszott, személyes tétek is voltak ebben a szériában. Nicolaj Jensen, a Cloud9 korábbi sztárjátékosa azért költözött a Liquidhez, hogy 5 év után végre szerezhessen egy kupát, miközben a TSM középjátékosa, Søren "Bjergsen" Bjerg bizonyítani akarta, hogy karrierje nincs még túl a csúcsán.

A meccset egyébként egy elképesztően szoros széria után a Team Liquid nyerte 3:2-re, így a Liquid képviselheti majd Észak-Amerikát a Mid Season Invitational 2019-en.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)