Hirdetés

Online folytatódnak a profi League of Legends bajnokságok

|

A Riot Games próbálta megtalálni a liga folytatásának legjobb módját, és végül úgy döntöttek, hogy távolról, online zavarják le a mérkőzéseket.

Hirdetés

A League of Legends fejlesztője és az amerikai és európai LoL profi liga szervezője, a Riot Games tegnap bejelentette, hogy mind az LCS, mind az LEC online folytatódnak, és nem is kell sokat várnunk az első meccsekre. A mérkőzések már most hétvégén lezajlanak, annyi változással, hogy a hétfő esti meccsek is szombaton és vasárnap kerülnek levezetésre.

Hirdetés

A hivatalos közleményben a Riot megemlítette, hogy tekintettel a megoldás hirtelenségére, előre is elnézést kér az esetleges minőségbeli visszaesés miatt. Egyelőre nem lesz olyan minden, mint régen, de a meccseket láthatjuk, idővel pedig a közvetítés is fejlődik majd. Egyébként érthető a dolog, tekintettel arra, hogy a Riot Gamesnek napok alatt kellett kitalálni, hogyan szervezze át az egyik legnagyobb e-sport ligát.

Érdekes lesz ez, de reméljük, hogy a játékosok így is a maximumot tudják nyújtani majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)