Hirdetés

League of Legends - idén így adhattok hozzá a Mid-Season Invitational nyereményalapjához

|

Hamarosan kezdődik az idei szezonközépi megmérettetés, ahol az egyes régiók legjobbjai csapnak majd össze.

Hirdetés

A 2017-es Mid-Season Invitational már csak néhány hétre van. Ennek a nemzetközi versenynek is beszállhattok majd a nyereményalapjába, és ehhez nem kell mást tennetek, mint hogy megveszitek majd az új Karma kinézetet.

Tavaly a világbajnokság alatt lehetett megvásárolni a Championship Zed skint, amivel VB nyereményalapját növelhették a játékosok. Ezzel 2 millió dollárt tettek hozzá az alaphoz a rajongók, és a Riot valami hasonlóra számít az MSI 2017-re is.

Az idei esport skin a Conqueror Karma, ami leváltja az ilyen tájban esedékes Challenger vonalat, és az ebből befolyt bevételt a Riot hozzácsapja majd az MSI nyereményalapjához.

Ez egy Legacy kinézet lesz, amit az esemény ideje alatt lehet csak beszerezni (illetve a következő évek hasonló időszakában). Conqueror Karma jelenleg a PBE szerveren tesztelhető az új hőspárossal együtt.

A Mid-Season Invitational 2017 április 28-án kezdődik, és a világ legjobb 8 csapatát ereszti majd össze. Érdemes lesz figyelni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)