Hirdetés

League of Legends Mid-Season Invitational 2017 – ma este indul a Play In szakasz

|

13 régió legjobbjai lépnek be az arénába, hogy kiderüljön, ki az, aki bajnokként uralkodhat mind felett. Összeszedtünk mindent, amit csak tudnotok kell a háború első felvonásáról.

Hirdetés

Ma este 20:00-kor indul az idei évi Mid-Season Invitational első fordulója. Ez az év sok tekintetben izgalmasabb lesz, mint az eddigi MSI-ok, és ennek csak részben oka a rengeteg szabálymódosítás. Idén ugyanis 13 csapat méri össze tudását az év egyik legfontosabb esport eseményén.

Az első fordulóban a kisebb régiók csapnak össze, ez a Play In rész. A két hetes csoportkörös küzdelem végén a 2 legjobb szembenéz majd az Észak-amerika és az LMS legjobbjaival, hogy aztán eldőljön, ki léphet tovább a második szakaszba.

A ma kezdődő Play In csoportkörben résztvevő osztagok a következők:

A Csoport

Brazil Liga (CBLoL) - Red Canids (Robo, Nappon, Tockers, brTT, Dioud)
Oceania (OPL) - Dire Wolves (Chippys, Shernfire, Phantiks, k1ng, Destiny)
Török Liga (TCL) - SuperMassive (fabFabulous, Stomaged, Naru, Zeitnot, Dumbledoge)
Japán Liga (LJL) - Rampage (Evi, Tussle, Ramune, YutoriMoyashi, Dara)

B Csoport

Orosz Liga (LCL) - Virtus.Pro (Doxy, Kreox, Paranoia, Blasting, SaNTaS)
Latin-Amerika (Észak) - Lyon Gaming (Jirall, Oddie, Seiya, WhiteLotus, Genthix)
Latin-Amerika (Dél) - Isurus Gaming (Pride, QQmore, Emp, Kindless, Newbie)
Délkelet-Ázsia (GPL) - Marines (Stark, Levi, Optimus, Slay, Archie)

Mindkét csoportból csak egy juthat tovább, és kaphat egy esélyt a nagyokkal való versengésre. A Play In szekció több szempontból is érdekes lehet, de számunkra legfőképpen azért, mert most láthatjuk először a japán ligát egy nemzetközi megmérettetésen. Kíváncsiak leszünk rá, hogy mire képesek majd az olyan veteránok ellen, mint Dumbledoge, brTT vagy fabFabulous.

Miközben mi minden idegszálunkkal az esti megmérettetésre koncentrálunk a Riot is elindította saját hype gépezetét. Tegnap beindult az Eyes on MSI széria, aminek első részében a Brazil régió győztesének útját láthatjátok. És hogy kikkel kell majd szembenézniük.

Az első meccs ma este 20:00-kor indul a RED Canids és a Dire Wolves között. Akárhogy is alakul, a mi képviselőnk, a G2 már biztosan benne lesz az MSI csoportkörében. Már csak az ellenfelüket kell megvárnunk.

Amennyiben a játékban is szeretnétek drukkolni a régiótoknak úgy ne felejtsétek felvenni az Európát hirdető MSI idéző ikont, amit 1IP-ért kiválthattok a játékbeli üzletben. Rengeteg esport kinézet, MSI skin kapszula és rengeteg extra vár benneteket a játékban az MSI alatt. Csak el ne felejtsétek majd követni a közvetítést.

Szerintetek ki lesz az, aki az MSI végén magasba emelheti majd a kupát?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)