Hirdetés

League of Legends - új helyszínekre költözik a Mid-Season Invitational

|

A Riot Games elárulta a terveiket a 2019-es e-sport szezonra, és a részletekbe is belementek a szezonközépi bajnokság kapcsán.

Hirdetés

Azt már tavaly év vége óta tudjuk, hogy a 2019-es World Championshipnek Európa ad majd otthont, viszont van még egy fontos régiók közötti vetélkedő, aminek a dátuma és helyszíne eddig ismeretlen volt.

Hirdetés

A League of Legends Mid-Season Invitational a szezon közepén megtartott "mini-Worlds", ahol csak a régiók legjobbjai szerepelhetnek. Idén a verseny új városokba költözik, és hasonlóan a világbajnoksághoz, az egyes szakaszok között helyszínt változtat majd.

A Play-In szakasz és a csoportkörök Ho Si Minh-városban és Hanoiban, Vietnámban játszódnak majd, az elődöntőt és a döntőt pedig Tajpejbe viszi a Riot. Ez lesz az első LoL-os nemzetközi ütközet, ami Vietnámban indul.

A bajnokság első szakasza, a Play-In május elsején veszi kezdetét, ezt a csoportkörök követik május 10-én. A kieséses szakasz 17-én startol.

A bajnokságon a régiók szezonális ligáinak első helyezettjei vehetnek részt. Szerintetek melyik csapatnak kellene képviselnie Európát?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)