Hirdetés

League of Legends MSI 2019 - íme a csapatok, a beosztás és minden, ami fontos

|

Minden nagyobb régió első helyezettje idén Vietnámba és Tajpejbe megy, hogy a saját ligájának vihesse haza a bajnoki kupát.

Hirdetés

Elkezdődött a Mid-Season Invitational 2019, ami a Riot Games szezonközépi nemzetközi versenye. Itt ugyan nem gyűlnek össze annyian, mint a világbajnokságon, de ezen a versenyen csak a régiók első helyezettjei szerepelhetnek.

Hirdetés

Az MSI 2019 egy Play-in szakasszal kezdődik, ami azt jelenti, hogy a kisebb régiók bajnokai küzdenek meg a főeseményre való bejutásért. A Play-in szakasz csapatai a következők:

- Óceánia: Bombers
- Latin-Amerika: Isurus Gaming
- Japán: Detonation FocusMe
- Brazília: INTZ E-sports
- Vietnám: Phong Vu Buffalo
- Törökország: 1907 Fenerbahce
- Délkelet-Ázsia: MEGA
- Oroszország: Vega Squadron

A 8 régiót 2 csoportra osztották, és mindkét csoportból az első kettő fog továbbjutni a Play-in szakasz következő részére. A második körben a két legjobbat az amerikai titánok, a Team Liquid, és az LMS bajnokai, a Flash Wolves várják. Itt BO5 (azaz az nyer, aki előbb elhoz 3 győzelmet) rendszerben megy majd a küzdelem. A találkozókból kikerülő két győztes mehet tovább a főeseményre, a két vesztes pedig egymással játszik még egy BO5 meccset az utolsó helyért.

A főesemény 6 helyéből hármat már elfoglaltak a legnagyobbak. Az európai LEC-t a G2 Esports , a kínai LPL-t az Invictus Gaming, a dél-koreai LCK ligát pedig a háromszoros világbajnok, az SK Telecom T1 képviseli majd.

A Play-in szakasz meccsei ezekben a percekben is pörögnek, a következő napon, vasárnap pedig reggel 7-kor kezdődnek majd. A második kör jövő hét hétfőn, 10 órakor indul majd, az utolsó meccs pedig szerdán 12:00-kor.

Az MSI 2019 főeseményét a G2 Esports és az SK Telecom T1 találkozója nyitja jövő hét pénteken, 12:00-kor. A meccseket twitch.tv/riotgames csatornán, a LoL Esports YouTube csatornáján, vagy a LoL Esports weboldalán is követhetitek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)