Hirdetés

League of Legends - a Pro View-val meglesheted, hogy játszanak a profik

|

Ugyan nincs ingyen, de egy kisebb összegért cserébe teljesen testre szabhatod az LEC vagy LCS nézői élményedet.

Hirdetés

Mindig is téma volt a League of Legends profi liga követőinek körében, hogy "mennyire menő lenne, ha ezen a meccsen ezt és ezt a játékost követhetnénk végig". A Pro View ezt oldja meg olyan extrákkal megfejelve, mint a személyre szabható nézői ablak, és a klikkek és gombnyomások követésének lehetősége.

Hirdetés

A Pro View talán legizgalmasabb része, hogy nem csak egy játékost választhatsz ki és követhetsz a meccs végéig, de akár négy játékost is nézhetsz egyszerre az elrendezhető lejátszódban. Az osztott képernyős mód mellett még ott vannak a részletes játékos statisztikák, a gomb követés, és még rengeteg kényelmi megoldás, mint például hogy a rendszer az idősávon megjelöli a nagyobb eseményeket, és ha valamiről lemaradtál, akkor neked már csak azokhoz kell visszapörgetned.

A Pro View hozzáférés 15 euróba fog kerülni, ha csak az LEC meccsek érdekelnek, de további 5 euróért az LCS meccseihez is hozzáférhetsz így. Érdemes lehet meglátogatni a szolgáltatás aloldalát a részletekért.

A Pro View az idei nyári szakasz indulásakor, azaz június elsején fog megnyílni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)