Hirdetés

Megnövelik a League of Legends szerverkapacitását

|

A partnerek és profi játékosok pedig a virtuális sorok elejére állhatnak.

Hirdetés

A koronavírus miatt otthon töltött idő nem csak az internetszolgáltatók vagy a YouTube szervereire van kihatással, hanem a különböző online játékok is megérzik a járvány hatásait. Nem meglepő, hogy ennek egyik elsőszámú elszenvedője a League of Legends, ahol az Észak-Amerikai szerverek a napokban elérték a 90%-os kihasználtságot.

Hirdetés

A játékot fejlesztő Riot Games egyik munkatársa, Mel Capperino-Garcia a Twitteren osztotta meg a hírt, miszerint az észak-amerikai szerverek már alig bírják a megnövekedett játékosszámot. A cég jelenleg is azon dolgozik, hogy feltornázzák a szerverek befogadóképességét, amíg viszont ez nem sikerül, a profi League of Legends-játékosok és partnerek elsőbbséget élveznek a virtuális várószobában.

Elsőre ugyan igazságtalannak hathat ez a döntés, ám a cég azzal indokolta az intézkedést, hogy amíg a játékosok egy jelentős százaléka nem tud bejelentkezni a játékba, addig legalább a különböző streameken keresztül pótolhatják a kimaradó LoL-dózist. Ehhez pedig értelemszerűen elengedhetetlen, hogy a partnerek és profik bejussanak a szerverekre.

Ti melyik játék(ok)kal fogjátok múlatni a hirtelen felszabadult időt? 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)