Hirdetés

Visszatér a League of Legends legőrültebb versenye, a Tyler1 Championship Series

|

Az ordibáló testépítő hamarosan ismét megnyitja a kapukat, és összeereszti az amatőr világ legjobbjait.

Hirdetés

A Tyler1 Championship Series az a fura esemény, amit a játékosok igyekeznek komolyan venni (ha már komoly pénznyereményről van szó), a nézők pedig vagy sírva röhögnek Tyler1 kommentálásán, vagy lenémítják, mert beszakad tőle a dobhártyájuk. Kell hozzá egy bizonyos mértékű fáradtság.

Hirdetés

Akárhogy is, az esemény (akárcsak a rendezője) egy érdekes jelenség, amire az amatőr és profil League of Legends-világ is odafigyel. Az idei verseny december 14-én kezdődik, és ezúttal is jelentkezhet bárki, aki jelenleg nem tagja egy LCS-es vagy LEC-es csapatnak. A fődíj 50000 dollár lesz, a rendszer pedig egyenes kieséses megoldást használ. Az első szakaszban a meccsek BO3-ban, a döntő szakaszban BO5-ben zajlanak majd.

Aki esetleg nem nézte az elmúlt két TCS-t, azt egyrészt nem hibáztatjuk, másrészt itt belenézhet kicsit az őrületbe:

A TCS-re itt lehet jelentkezni, a csapatok a csapattagok LP átlagai alapján lesznek összesorolva.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)