Hirdetés

Elvált League of Legends csapatától a Unicorns of Love menedzsere

|

Az ember, akit legtöbben csak egyszarvú jelmezeiről ismernek, kapott egy ajánlatot, amit nem utasíthatott vissza, ezzel pedig búcsút mondott a flitteres patáknak.

Hirdetés

Romain Bigeard, a Unicorns of Love menedzsere bejelentette, hogy kiszáll a csapatból. Az ember, aki visszacsempészett egy kis jókedvet az indokolatlan profizmusba fulladt EU LCS-be kapott egy ajánlatot, amit nem utasíthatott vissza.

Hirdetés

Nincs szó összeférhetetlenségről, vagy bármi hasonló indokról. Mindenki kedvenc ugráló bohóca tisztán leírta, hogy még mindig imádja a csapatot, de egyszerűen nem mondhatott nemet az ajánlatra.

"10 évvel ezelőtt nem is tudtam, hogy az e-sport létezik. 5 évvel ezelőtt StarCraft 2 rajongó voltam, aki nagy ritkán LoLozott. 3 évvel ezelőtt el sem tudtam volna képzelni, hogy egy e-sport csapattal dolgozhatok. 2 hónappal ezelőtt pedig el sem hittem volna, hogy valaha elhagyom az UOL-t. Mindettől függetlenül ma itt hagyom a világ legjobb munkáját. Csodálatos élmény volt olyan remek emberekkel dolgozni, mint Jos és Sheepy."

Kíváncsian várjuk, hogy Romain hova kerül innen. Reméljük, hogy marad az iparban és hamarosan egy új jelmezben (talán a franchise rendszerre váltott NA LCS-ben) láthatjuk ugrálni egy új arénában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)