Hirdetés

Élő adásban támadt rá barátnőjére egy profi League of Legends-játékos

|

Letartóztatása után a Riot azonnal kitiltotta a játékost, és a csapata is menesztette.

Hirdetés

A profi e-sport játékosok gyakran közvetítik játékukat a rajongóknak, és már sokszor láthattunk tőlük poénos és bizarr dolgokat, azonban a mostani esetben semmi vicces nincs, sőt, inkább elborzasztó, így érzékenyebb olvasóink csak saját felelősségre kattintsanak.

Hirdetés

Li "Vasili" Wei Jun egy profi LoL-játékos, aki egészen mostanáig a Newbee csapatában játszott, tegnap este pedig élőben közvetítte a játékát, és a barátnője is a szobában volt. Vasili valószínűleg kiakadt a csapattársaira és nem viselkedett túl sportszerűen, mire a párja azt mondta neki, hogy mindenki mást hibáztat, miközben valójában ő a hibás. A lány még hozzátette, hogy a beszólogató játékos is streamel, és Vasilinak egyszerűen blokkolnia kellene őt, mert ezzel a viselkedéssel csak hülyét csinál magából.

Ekkor szakadt el a cérna a profinál, aki felborította az asztalt, majd ordibálni kezdett, és ugyan a kamera nem mutatja, tehát biztosan nem tudható, de nagy valószínűséggel meg is ütötte barátnőjét.

A hatóságok gyorsan intézkedtek, miután a lány kihívta őket, és azóta már a Riot is elítélte az esetet, a játékost pedig felfüggesztették, aki így mostantól ki van tiltva az összes League of Legends versenyről és nem folytathatja tovább semmilyen szinten a játékot. Vasili korábbi csapata, a Newbee pedig a Twitteren osztotta meg, hogy azonnal felbontották a szerződést vele.

A játékosnak egyébként már nem ez az első botrányos esete, mert előfordult már, hogy egy profi meccs közepén annyira dühös lett, hogy simán csak kilépett, egyszer pedig a sok szexre fogta a gyenge játékbeli teljesítményét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)