Hirdetés

A túl sok szexre fogta gyenge játékát egy League of Legends-játékos

|

A kínai League of Legends-játékos az utóbbi időszakban nem játszott túl jól, amin elmondása szerint azzal próbál javítani, hogy egy ideig felhagy a csajozással.

Hirdetés

Nem egyszerű az e-sportolók élete, hiszen a gyakran rendkívül fiatal játékosoknak egy folyamatosan átalakuló, rendkívül kompetitív iparágban kell helytállniuk. A játékosok keleten még inkább sztárnak számítanak, mint mondjuk Európában (most azt hagyjuk, hogy nálunk még azon megy a vita, hogy sport lehet a játék, majd egyszer ennek is vége lesz), ami váratlan problémákat is jelenthet a játékosoknak. Persze az is lehet, hogy a kínai Newbee egyik játékosa csak egy nagyon mókás kifogást talált, miért nem játszik igazán jól manapság.

Hirdetés

Li Wei Jun, vagy játékbeli nevén "Vasilii" a legnépszerűbb kínai közösségi oldalon, a Weibón tett közzé egy posztot, amiben megpróbálta elmagyarázni rajongóinak, miért van jelenleg is csapata kispadján.

"Mikor volt egy megfázásom, azt kértem a csapattól, cseréljenek le, hogy ne veszélyeztesse a betegségem a klub eredményeit. A csapat győzelmi sorozata nem is szakadt meg, szóval nem volt szükség az azonnali visszatérésemre és hagytam, hogy elragadjanak az érzéki örömök, ami azt eredményezte, hogy egyedül, gyakorlás közben is rosszul játszottam. De a múlt héten kikaptunk, úgyhogy elkezdtem átállni egy önmegtartoztatóbb életvitelre"

- írta a profi League of Legends-játékos, egyben arra kérte a Newbee rajongóit, ne ítéljék el.

"Nagyjából két nappal a vereség után máris olyan állapotba kerültem, hogy ismét csúcsformában tudok játszani. Akik csak most értesülnek ezekről a hírekről, ne ítélkezzenek felettem túl hamar. Nem lenne helyes. Megtudjátok a teljes igazságot, ha megnézitek a koreai szerveren mostanában lejátszott meccseim eredményét. Nem csináltam semmit, ami befolyásolta a teljesítményemet úgy, hogy tudtam, hamarosan játszanom kell."

Talán a rajongók megbocsátanak neki, igaz sokak szerint Vasilii karrierje leszállóágban van és egyszerűen azért nem játszik, mert nem elég jó. Bárhogy is, a "sport-e az e-sport" vitában már az is lehet érv, hogy "tessék, itt sem lehet meccs előtt engedni az érzéki örömöknek, mert az rontja a teljesítményt". 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)