Hirdetés

Kínában lesz az idei League of Legends VB

|

A Riot bejelentette, hogy Kínába viszi 2017-ben a League of Legends legfontosabb tornáját, de lesz egy rangos esemény Dél-Amerikában is.

Hirdetés

A világbajnokság minden évben a League of Legends profi szezonjának csúcspontja, így nem csoda, hogy a Riot minden alkalommal a világ más-más tájaira viszi a tornát, hogy népszerűsítsék a játékot. A 2015-ös európai és a tavalyi amerikai VB után pedig Kínában csapnak össze a LoL legjobbjai szeptember 23-a és november 4-e között.

Szokás szerint az egyes szakaszok más-más városban kerülnek majd megrendezésre, így a nyitányra és a csoportkörre Vuhan városában, a Han és a Jangce folyó találkozásánál kerül majd sor, majd a negyeddöntőkkel Kanton városában folytatódik a program. A League of Legends legismertebb játékosai Sanghajban játsszák majd le az elődöntőket, a fináléra pedig Pekingben, az olimpiai játékokra épült, Madárfészeknek becézett stadionban kerül sor.

A VB helyszínével együtt kiderült az is, hogy a Mid-Season Invitationalt hol tartják. A két split között megtartott nemzetközi tornát a játék iránt rendkívül lelkes brazil közönség élvezheti majd hazai földön, az április végi és május eleji meccseknek ugyanis Sao Paolo és Rio Janeiro adnak otthont.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)