Hirdetés

Új néven fut tovább Vizicsacsi csapata

|

Az idei LoL világbajnokságon jó eredményt elérő Splyce csapat beleolvad a spanyol MAD Lionsba, és a következő szezont már ezen a néven kezdik el.

Hirdetés

Nemrégiben érkezett a hír, hogy a legeredményesebb magyar League of Legends játékos, Vizicsacsi új kihívásokat keres az életben, ezért visszavonul e-sportolói karrierétől. Az idei szezonban még a Splyce csapatát erősítette, mely a világbajnokság negyeddöntőjéig jutott, a jelek szerint azonban a csapat sem folytatja tovább olyan formában, ahogyan azt megszokhattuk, mivel egybeolvadnak egy spanyol gárdával. 

Hirdetés

A 2020-as tavaszi szezonnak már MAD Lions néven futnak neki a korábbi Splyce tagok, azonban az egybeolvadást követően sem változtatnak céljukon, hogy globális sikereket érhessenek el. A MAD Lionst 2017-ben alapították, ismertségre pedig azzal tettek szert, hogy eljutottak a SuperLiga Orange rájátszásába.

Éppen emiatt figyelt fel rájuk a Splyce tulajdonos OverActive Media Group, és most úgy tűnik, hogy a két csapat jövőre már egyként folytatja pályafutását. Az alapítók büszkék spanyol származásukra, és szeretnék, hogy a spanyol kultúra egyediségét eljuttathatnák a világ több pontjára is.

Kíváncsian várjuk, hogy az immáron MAD Lions néven futó két brigád erejét egyesítve milyen eredményeket tud majd felmutatni az Európai League of Legends Championship Seriesben, ugyanis friss csapatként nagy szükségük lesz arra, hogy olyan lendületesen vághassanak neki az elkövetkezendő versenyeknek, amilyen eredményesen a Splyce lezárta legutóbbi szezonját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)