Hirdetés

A Warriors feldolgozásával jött a League of Legends új kisfilmje

|

A háromperces cinematic alatt az Imagine Dragons a rajongók számára bizonyára ismerős dalának átdolgozott változata szól.

Hirdetés

A K/DA POP/STARS című dala még egy kicsit élénkebben él bennünk (főleg azokban, akik a Beat Saberben is pörgették párszor), de a veteránok emlékezhetnek a 2014-es Worlds főcímdalára, az Imagine Dragons által jegyzett Warriorsra is. Az ő lelküket melengetheti most meg az új Cinematic, melyet a tizedik szezon indulása alkalmából tett közzé a Riot Games.

Hirdetés

Izgalmas év lesz ez a csapat számára, de amellett, hogy új spin-offok vannak születőben, a LoL-hoz is rengeteg tartalom, skin, bajnok érkezik, valamint megváltoztatnak korábbi karaktereket, elindítják a Clash módot és fejlesztik a Teamfight Tacticsot. Ezekről (illetve a táblás játékról és a Legends of Runeterráról) bővebben a jövő héten mesélnek, addig egy teaserrel fokozzák az izgalmakat, melyet szintén megtekinthettek alább. Előbb viszont Warriors:

A 10. kompetitív szezon holnap indul, reméljük, bemelegítettetek rá.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)