Hirdetés

Megvannak a League of Legends World Championship 2018 szakaszainak helyszínei és dátumai

|

A LoL rajongók végre megkapták a Worlds időpontjaival kapcsolatos konkrét infókat is.

Hirdetés

Természetesen idén is a League of Legends World Championship lesz a szezon koronája, amit ezúttal Dél-Koreában rendez a Riot Games. Az egyes szakaszok más városokban kerülnek megrendezésre.

Hirdetés

Az esemény stílszerűen Seoulban indul a Play-In szakasszal még október elsején, és el is foglalja az azt követő két hétvégét. Ezt a csoportkörök követik majd Busanban október 10-től 17-ig, majd jönnek a negyeddöntők szintén Busanban október 20 és 21 között. Az elődöntők Gwangjuban kerülnek megrendezésre október 27-28-án, végül Incheonban, november 3-án lesz a nagy döntő. A helyszínekről fotókat is kaptunk:

Az októberi indulásig még minden régióban zajlanak a harcok a bejutáshoz. Ti melyik csapatot látnátok szívesen a trónon?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)