Hirdetés

LoL Worlds 2018 - nézd a meccseket, és jutalmakat kapsz!

|

A Riot egy kicsit jobban be szeretné vonni a nézőit a Worlds 2018 élménybe.

Hirdetés

A Riot Games egyedi skinekkel, pálya díszítésekkel és ikonokkal próbálja rácsúsztatni a League of Legends játékosait a Worlds életérzésre. Idén nézői jutalmakkal fejelik meg mindezt.

Hirdetés

Azok, akik a LoLEsports oldalán keresztül nézik a mérkőzéseket extra jutalmakban és Worlds tokenekben részesülhetnek, melyeket aztán beváltathatnak töltőképernyő keretekre, chromákra, ikonokra vagy egyéb lootra. Lesznek kifejezetten a világbajnokság nézésére ösztökélő küldetések is, melyeket szintén a meccsek követésével teljesíthetünk majd.

Fontos megjegyezni, hogy a jutalmakhoz kötelezően a LoLEsports nézői oldalán keresztül kell majd nézni a meccseket, tehát nem direktben a YouTube vagy Twitch oldalakon. Mivel magukat az adásokat az említett szolgáltatókról húzzák be, és a Twitch chat külön ablakban is elfér, ez talán nem akkora tragédia az extra cuccokért.

És ha már meccsnézés, nézzétek az MNEB mérkőzéseit is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)