Hirdetés

LoL Worlds 2018 - nem lesz ott a háromszoros világbajnok

|

Az SK Telecom T1 nem hogy vissza nem fogja szerezni a kupát, de idén részt sem vesz a világbajnokságon.

Hirdetés

Faker és csapata tavaly hatalmas vereséget szenvedett a League of Legends World Championship 2017 döntőjében. Az SKT T1 akkor megesküdött, hogy nagyobb erővel fog visszatérni idén. A Gen.G gondoskodott róla, hogy ez az ígéret ne teljesülhessen.

Hirdetés

A dél-koreai regionális selejtezőn 3:2-re kikaptak a Gen.G-től, ami elvágta a dinasztia minden lehetőségét a továbbjutásra. Ez az első alkalom az elmúlt négy évben, hogy a srácok kihagyják a VB-t. Akkor a Samsung White és a Najin White Shield vágta el őket a lehetőségtől.

A tavalyi pusztító vereség, és az idei bukás után kíváncsiak leszünk, hogy mit lép majd a szervezet. Faker még minden bizonnyal szeretne a Worlds színpadáról integetni, de kérdéses, hogy vissza tud-e majd mászni a trónra. Egy dolog azonban már biztos: idén sem az SKT fog nyerni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)