Hirdetés

Nézd újra a League of Legends világbajnokság legjobb megmozdulásait!

|

Magyar profik magyarázzák el a legérdekesebb pillanatokat.

Hirdetés

2019 végén, egész pontosan október 2. és november 10. között zajlott le a League of Legends világbajnokság, melyen 24 csapat küzdött meg egymással. A döntőben végül a kínai FunPlus Phoenix 3-0-ra kiejtette a G2 Esports csapatát, de ezt megelőzően is számos izgalmas pillanatot átélhettünk.

Hirdetés

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia edzői december folyamán egy új videósorozatban mutatták be a legjobb játékosok egy-egy érdekes megmozdulását. Frather és Malacko végighaladtak a role-ok szerinti top 3-akon, majd a végén az akkor még a Splyce-ban játszó, az Év e-sportolójának választott Vizicsacsi öt pillanatát elemezték. A videókat megtaláljátok ebben a lejátszási listában, de alább is megnézhettek párat. Ha szeretnétek edzésre járni, fejlődni, netán e-sport karrierbe belevágni LoL-ban, FIFA-ban, Fortnite-ban vagy CS:GO-ban, itt tudtok jelentkezni az órákra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)