Hirdetés

Budapestre látogat az európai League of Legends bajnoki széria, az LEC

|

E-sporttörténelmi pillanat kapujában állunk, ugyanis a 2020-as tavaszi szezon döntőjét hazánk látja vendégül.

Hirdetés

Azóta, hogy hivatalos e-sportként jegyzik, első alkalommal jön Magyarországra a League of Legends vándorcirkusza. A 2020-as LEC tavaszi szezonjának döntőjét Budapesten rendezik meg április 25-én és 26-án. Az eseménynek otthont adó helyszínt még nevezete meg a Riot Games, de ez az apróság eltörpül annak a jelentősége mellett, hogy élőben Budapesten nézhetjük majd a liga legjobbjainak játékát.

Hirdetés

LoLEsports közleménye szerint a Riot Esports csapata izgatottan várja, hogy elhozhassa hazánkba is az attrakciót.

"Budapest nem csak hogy a kontinens egyik legfestőibb városa, de Magyarország  és Kelet- Európa növekvő e-sport közösségnek centruma is. Büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk e piac fejlődésének, és elhozhatjuk a League of Legends e-sport élményét egy újabb ország növekvő rajongótáborának."

Nyáron Malmö veszi át a stafétát a magyar fővárostól. Azt nem ígérjük meg, hogy oda is kilátogatunk, de a budapesti rendezvényen garantáltan részt veszünk. Ti ott lesztek?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)