Hirdetés

Worlds 2017 - megjött a League of Legends világbajnokság idei himnusza

|

Idén egy sokkal dallamosabb számot kaptunk, mint amilyen tavaly Zedd műve volt.

Hirdetés

Idén az Against The Current szállította a League of Legends World Championship hivatalos himnuszát. A 2014-es Warriors óta minden évben kapunk egy dalt, ami a világbajnoksághoz kötődik.

Hirdetés

A Legends Never Die először a tegnap megjelent Doublelift életét bemutató videóban bukkant fel. A LoL Esports videós részlege itt rendesen odatette magát: Yiliang Peng az Észak-amerikai liga egyik legmegosztóbb személyisége, és erre rá is játszottak ebben az anime részletekkel tűzdelt videóban.

A teljes Legends Never Die a későbbi órákban vált elérhetővé a League of Legends YouTube csatornáján:

Még két, a fentihez hasonló videót várhatunk. A következő holnap érkezik, annak a kínai Royal Never Give Up midlanere, xiaohu lesz a főszereplője. Utána Crown, a Dél-koreai Samsung Galaxy midlaner lesz a soros. A Legends Never Die animációs videót várhatóan ezek után kapjuk majd meg, akkor teljes lesz az élmény.

A League of Legends World Championship 2017 szeptember 23-án indul. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)