Hirdetés

Így segítette a nemzetközi e-sportot a Lenovo 2017-ben

|

A Lenovo nem állt meg hazánk határainál, ami az e-sport fejlesztését illeti. Mind hardverekben, mind versenyekben igyekeztek beújítani, és egy igazán különleges csapatot is reflektorfénybe állítottak. Megvan, melyik ez?

Hirdetés

Ahogy legutóbbi összefoglalónkban is láthattátok, a Lenovo tényleg igyekszik odatenni magát az e-sport népszerűsítéséért. A Lenovo Legion kupák mind szervezésben, mind izgalmas meccsekben hozták, amit a közösség elvárt, és ez nem áll meg kis hazánkban.

Hirdetés

Az év egyik legérdekesebb új e-sport csapatát is a Lenovonak köszönhetjük: a Silver Snipers nem csak azért különleges, mert 2 hölgy is elfért a CS:GO osztagban, hanem mert a teljes banda átlagéletkora a 71-nél jár. A csapatot aztán nem érdeklik a 23-24 évesen kivonuló e-sport nyugdíjasok: ezek a srácok simán szétlőnék a jobbik feled az online csatatéren, és ezt szépen demonstrálták is a DreamHack Winter 2017-es CS:GO eseményén.

Egy jó csapatnak jó felszerelés is kell, így tavaly a Lenovo új hardvervonallal jelentkezett. Az új PC-k árukban és hardveres kiépítésükben ugyan jócskán különböznek, de a cél mindegyiknél az volt, hogy a jövő e-sportolóinak megfelelő eszközöket biztosítsanak. Ezek mellett a PC-k mellett nem kell attól félni, hogy egy elesett frame miatt nem sikerül a last hit. Amíg a Lenovo Y gépek működnek, addig neked csak saját teljesítményed miatt kell aggódnod.

A Lenovo Y sorozatának egyik laptopját egyébként a közönség is megnyerhette egy jótékonysági verseny részeként. A Charity Battle 2017 a Microsoft és a Lenovo együttműködéséből létrejött különleges e-sport verseny volt, ahol a Twitch.tv legnagyobbjai mérhették össze tudásukat, több, különböző játékban. A nézők követhették kedvenceiket, miközben azok Gears of War 4-ben, Forza Horizon 3-ban és Halo Wars 2-ben mérkőztek meg. A különböző játékoknak, a nézői nyereményjátékoknak, és izgalmas meccseknek köszönhetően egy tényleg egyedi élményt kaptunk.

A Lenovo Legion megtesz mindent azért, hogy országunkban és azon kívül is elismert jelenséggé váljon az e-sport. A 2018-as évben még több versenyre, izgalmas meccsre, és e-sportolókat támogató eseményre számíthatunk a hardveróriástól. Figyeljük őket, idén is lesz miről beszélni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)